• satrroıad dörüm
POLİTİKA
Yayınlanma : 14 Temmuz 2026 16:50
Düzenleme : 14 Temmuz 2026 16:51

AK Parti Muğla İl başkanı Güngör'den 15 temmuz mesajı

AK Parti Muğla İl başkanı Güngör'den 15 temmuz mesajı
AK Parti Muğla İl Başkanı Cengizhan Güngör, 15 Temmuz mesajında milletin bağımsızlığına sahip çıktığına dikkat çekerek, şehitleri rahmet, gazileri şükranla andı. Demokrasi zaferinin önemini vurguladı.

15 TEMMUZ MESAJI

AK Parti Muğla İl Başkanı Cengizhan Güngör, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla anlamlı bir mesaj yayımladı. Güngör, mesajında, 15 Temmuz'un milletin bağımsızlığına ve demokrasisine sahip çıktığı kutlu bir direniş olduğunu vurguladı.

MİLLETİN DESTANI

Güngör, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde milletin, hain darbe girişimine karşı tek yürek olarak vatanına, bayrağına ve devletine sahip çıktığını belirterek, bu gecenin bir destanla yazıldığını ifade etti. Bu anlamlı günde, vatan uğruna can veren şehitleri rahmetle, kahraman gazileri ise şükranla andığını dile getirdi.

DEMOKRASİ ZAFERİ VE SORUMLULUK

15 Temmuz'un sadece bir darbe girişiminin bertaraf edildiği gün değil, aynı zamanda milletin birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhuyla dünyaya örnek olduğu bir demokrasi zaferi olduğunu kaydeden Güngör, bu ruhu yaşatmanın ve gelecek nesillere aktarmanın ortak bir sorumluluk olduğunu sözlerine ekledi. AK Parti teşkilatları olarak milli iradeye, demokrasiye ve Türkiye Yüzyılı hedeflerine kararlılıkla sahip çıkmaya devam edeceklerini belirtti.