Ahır, kaçak tütün deposuna dönüştü: Tonlarca tütün ve makaron ele geçirildi!

Sakarya'da bir ahır, kaçak tütün deposu olarak kullanılıyordu. Polis operasyonunda 2 tonun üzerinde tütün ve yüz binlerce makaron ele geçirildi, bir şüpheli gözaltına alındı.
Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde polis ekipleri, bir şahsın depo olarak kullandığı ahıra yaptığı operasyonda şoke edici bir manzara ile karşılaştı. Yapılan baskında tonlarca kaçak tütün ve yüz binlerce makaron ele geçirildi.

OPERASYONUN DETAYLARI
Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonunda, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılık faaliyetlerini engellemek amacıyla kapsamlı bir çalışma yürüttü. Bu çalışmalar neticesinde, M.A.D. (31) isimli bir şahsın, depo olarak kullandığı iddia edilen bir ahır tespit edildi. Ekipler, belirlenen adrese düzenledikleri operasyonda.

TOPLANAN MADDELER GÖZ DOLDURDU
Ahırda yapılan detaylı aramalarda, toplam 2 ton 385 kilogram açık tütün, 372 bin 600 adet boş makaron, 400 adet dolu makaron ve elektronik sigara sarma makinesi gibi malzemeler bulundu. Bu büyük miktardaki kaçak ürünlere el konulurken, operasyon kapsamında gözaltına alınan şüpheli M.A.D. hakkında adli işlem başlatıldığı bildirildi.
- 10:39Ege Üniversitesi'nde veri biliminin geleceği tartışıldı
- 10:29Belediyenin ihmali kaderi oldu: Engelli evladıyla perişan anne isyan etti!
- 10:19Bursa'da aranması olan 3 kişi cezaevine gönderildi
- 10:09Bodrum'dan Altınordu'ya bir yetenek daha
- 10:07Eski başpehlivan İbrahim Gümüş'ün vefatı spor camiasında büyük üzüntü yarattı




