GÜNDEM
Yayınlanma : 30 Ağustos 2025 18:18

Ağrı'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı

Ağrı'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı
Ağrı'da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 103. yılı, Abide Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu, saygı duruşu, İstiklal Marşı ve tebrikleşme töreniyle kutlandı. Program, halk oyunları ve askeri geçit töreniyle devam etti.
Ağrı'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı

Ağrı'da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 103. yılı, düzenlenen törenlerle coşkuyla kutlandı. Kutlamalar, Abide Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ile başladı. Ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla Türk bayrağı göndere çekildi.

teknik yapı

ÇELENK SUNUMU VE TÖRENLER

Çelenk sunumunun ardından, Ağrı Valiliği'nde bir tebrikleşme töreni düzenlendi. Vali Mustafa Koç'un ev sahipliğinde gerçekleşen törene, il protokol üyeleri, gaziler ve şehit aileleri katıldı. Vali Koç, törene katılanları ve vatandaşları bayram nedeniyle tebrik etti.

HALK OYUNLARI VE GEÇİT TÖRENİ

Kutlama programı, Ağrı Adalet Sarayı önünde devam etti. Halk oyunları gösterileri ve askeri birliklerin geçit töreniyle devam eden program, coşkulu bir atmosferde sona erdi.