Afyonkarahisarda düğün magandalarına jandarma operasyonu: Silahlar toplandı

Afyonkarahisarda jandarma, düğünlerde havaya ateş açanlara yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda çok sayıda silah ele geçirilirken, 7 kişi gözaltına alındı.
Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, düğün ve eğlence mekanlarında havaya ateş açarak kamu güvenliğini tehlikeye atan kişilere yönelik kapsamlı bir operasyon düzenledi. Yapılan operasyonlarda çok sayıda silah ele geçirildi ve yedi kişi gözaltına alındı.
GÜVENLİĞİ TEHLİKEYE ATANLARA GEÇİT YOK
Jandarma ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda gerçekleştirilen operasyonda, genel güvenliği kasten tehlikeye soktuğu belirlenen şahıslara ait çeşitli silahlar bulundu. Aramalar neticesinde 2 adet kuru sıkı tabanca, 5 adet ruhsatsız av tüfeği ve 2 adet ruhsatlı av tüfeği muhafaza altına alındı. Ayrıca, 48 adet 12 kalibre çapında av tüfeği fişeği ile 6136 sayılı kanun kapsamında değerlendirilen 3 adet bıçak da operasyonun delilleri arasında yer aldı.
YEDİ KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Operasyonun ardından, İ.K., İ.D., R.T, O.T., M.K., A.D ve M.G. isimli yedi şahıs, haklarındaki yasal işlemlerin yürütülmesi amacıyla gözaltına alındı. Afyonkarahisar jandarması, bölgede huzur ve güvenliği sağlamak amacıyla benzer operasyonların kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.
- 11:47Adıyaman hastanesinde bıçaklı saldırı: 1 kişi tutuklandı
- 11:4072 yıldır pedal çeviren 85'lik ustadan ilginç tespitler: 'Çırak yetişmiyor, her şey otomasyona döndü
- 11:33Reha Muhtar, Bodrum'da hastaneye kaldırıldı: Sağlık durumu ciddiyetini koruyor
- 11:26Samsun sahillerinde boğulma vakalarına karşı kritik uyarılar!
- 11:19JPMorgan, Türk lirasından yüzde 55 kâr elde ederek pozisyonunu kapattı






