Afyonkarahisar'da meydana gelen feci bir trafik kazasında, 15 yaşındaki Ahmet Karakulak kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Kaza anı ve müdahale
Kazanın Bolvadin ilçesinde, Çay istikametinden Emirdağ yönüne giden 03 AGN 062 plakalı kamyonetin, Akcan Parkı Kavşağı yakınlarında yolun karşısına geçmeye çalışan Ahmet Karakulak'a çarpması sonucu gerçekleşti. Çarpmanın etkisiyle talihsiz çocuk yola savrulurken, çevredekilerin hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesiyle jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine yönlendirildi. Sağlık ekipleri, ağır yaralanan Karakulak’a ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı.

Hayatını kaybetti
Ambulansla Bolvadin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Karakulak, hastanede doktorların yoğun çabalarına rağmen kurtarılamadı. Kazanın acısı, çocuğun ayakkabısının bir kısmının yola fırlayarak kalmasıyla daha da derinleşti. Jandarma ekipleri kazayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.







