Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son bir haftada gerçekleştirdikleri kapsamlı denetimlerin sonuçlarını açıkladı. Operasyonlarda çeşitli suçlardan aranan 16 kişi yakalanırken, binlerce kişi ve araç kontrol edildi.

YAKALANANLAR VE ELE GEÇİRİLENLER
Denetimler sırasında 2 kurusıkı tabanca, 1 tüfek ve 29 bıçak ele geçirildi. Bıçak bulunduran 29 kişiye toplam 85.637 TL idari para cezası uygulandı. Ayrıca, 171 adet sentetik ecza maddesi, 6 adet uyuşturucu madde emdirilmiş peçete ve çeşitli türlerde uyuşturucu maddelere el konuldu.
GENİŞ ÇAPLI KONTROLLER
Polis ekipleri, operasyonlar kapsamında 8.356 kişiyi ve 2.303 aracı sorguladı. Bu yoğun denetimler, şehirdeki suçla mücadele çabalarının bir parçası olarak gerçekleştirildi ve önemli sonuçlar elde edildi.







