ASAYİŞ
Yayınlanma : 03 Aralık 2025 23:37

Afyonkarahisar'da bir haftada 28 firari zanlı yakalandı, uyuşturucu ve silahlara el konuldu

Afyonkarahisar'da bir haftada 28 firari zanlı yakalandı, uyuşturucu ve silahlara el konuldu
Afyonkarahisar'da bir haftalık polis denetimlerinde çeşitli suçlardan aranan 28 kişi yakalandı. Operasyonlarda ayrıca uyuşturucu maddeler ve ruhsatsız silahlar da ele geçirildi.
Afyonkarahisar'da bir haftada 28 firari zanlı yakalandı, uyuşturucu ve silahlara el konuldu

Afyonkarahisar'da emniyet güçleri tarafından son bir hafta içinde yapılan denetimlerde, çeşitli suçlardan aranan 28 kişi yakalandı. Bu operasyonlar sırasında ayrıca önemli miktarda uyuşturucu madde ve ruhsatsız silahlar da ele geçirildi.

teknik yapı

DENETİMLER SONUCUNDA BÜYÜK BAŞARI

İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, geçtiğimiz hafta kent genelindeki farklı noktalarda kapsamlı denetimler gerçekleştirdi. Bu denetimler kapsamında toplamda 8 bin 356 kişinin kimlik sorgulaması yapılırken, 2 bin 303 aracın da evrak kontrolü yapıldı. Yapılan kontroller neticesinde, haklarında yakalama kararı bulunan 28 kişi adalete teslim edildi.

UYUŞTURUCU VE SİLAHLAR DA ELE GEÇİRİLDİ

Operasyonlar sırasında polis ekipleri tarafından yapılan aramalarda, bir kurusıkı tabanca, 2 adet ruhsatsız tabanca, 7 adet tüfek, 84 adet mermi ve 33 adet bıçak ele geçirildi. Ayrıca, uyuşturucuyla mücadele kapsamında 4 adet uyuşturucu hap, 7,3 gram uyuşturucu madde ve uyuşturucu emdirilmiş 4 adet peçete de muhafaza altına alındı.