Afyonkarahisar'da bıçaklı denetimler sonuç verdi: 22 kişiye 81 bin TL'yi aşkın ceza kesildi!

Afyonkarahisar'da polis, son bir haftada bıçak ve kesici alet taşıyan 22 kişiye toplam 81 bin 510 TL ceza kesti. Denetimlerde ayrıca uyuşturucu ve ruhsatsız silahlar da ele geçirildi.
Afyonkarahisar'da polis ekipleri tarafından son bir hafta içinde gerçekleştirilen denetimlerde, bıçak ve benzeri kesici-delici alet taşıyan 22 kişiye toplamda 81 bin 510 TL para cezası kesildi. Bu denetimler sırasında ayrıca uyuşturucu maddeler ve ruhsatsız silahlar da ele geçirildi.

KAPSAMLI DENETİMLER SONUÇ VERDİ
Edinilen bilgilere göre, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, şehrin çeşitli noktalarında yoğun denetimler gerçekleştirdi. Bu kapsamda 7 bin 326 kişinin kimlik sorgusu yapılırken, 2 bin 177 araç da kontrol edildi. Yapılan kontrollerde, 5 adet ruhsatsız tüfek, 1 adet kurusıkı tabanca, 500 adet mermi, 15 adet peçeteye emdirilmiş uyuşturucu madde, 1.3 gram uyuşturucu madde ve 54 adet tarihi eser bulundu.

KESİCİ ALETLERE GEÇİT YOK
Denetimlerin bir diğer önemli boyutu ise güvenlikti. Bıçak ve kesici-delici alet taşıyan 22 kişiye toplamda 81 bin 510 TL idari para cezası uygulandı. Bu operasyonlar, şehirdeki asayişin sağlanması ve vatandaşların güvenliğinin artırılması amacıyla düzenli olarak sürdürülecek.
- 11:48Karşıyaka fırtınası esiyor: 4 maçta 3 kez rakip fileler 5 kez havalandı!
- 11:39Karşıyakalı Michal Sokolowski, haftanın 5’ine seçildi
- 11:29Tapusu olan paraya para diyor: İşte yatırımın yeni rotası ve en çok kazandıran 15 şehir!
- 11:18Ordu Bölge Bandosu, Adıyaman’da coşkulu bir konser verdi
- 11:08İç Mimar Yeşim Kozanlı'dan 'Zamanın İzi': Doğal taşın yaşayan dokusu




