GÜNDEM
Yayınlanma : 24 Eylül 2025 11:09

Afyonkarahisar’da 2025 ve 2026 üretim yılı planlaması toplantısı

Afyonkarahisar’da 2025 ve 2026 üretim yılı planlaması toplantısı
Afyonkarahisar’da, 2025 ve 2026 üretim yıllarına ilişkin bitkisel üretim planlaması ve destekleri hakkında bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda, uydu görüntüleriyle doğrulama, Cumhurbaşkanlığı kararlarındaki değişiklikler ve ÇKS sistemi el

Afyonkarahisar Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, 2025 üretim yılı bitkisel üretim planlaması ve 2026 yılı destekleri hakkında bir bilgilendirme toplantısı düzenledi.

teknik yapı

TOPLANTININ AMACI

Toplantıda, 2025 üretim yılındaki ürünlerin uydu görüntüleriyle doğrulanması, 2026 yılı desteklerindeki Cumhurbaşkanlığı kararlarındaki değişiklikler ve Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) kaydının Ziraat Odalarına devredildiği illerdeki ÇKS dosya kabulü ele alındı.

KATILIMLAR

Toplantıya, Genel Müdür Yardımcısı Ergin Toprak, Tarım Havzaları Daire Başkanı Dr. Emre Yeniay, İl Müdürleri, Bitkisel Üretim Şube Müdürleri, İlçe Müdürleri, Ziraat Odası Başkanları ve teknik personel katıldı. Toplantıda, Tarımsal Üretim Planlaması açısından dikkat edilmesi gereken hususlar da paylaşıldı.