ASAYİŞ
Yayınlanma : 06 Ağustos 2025 02:53

Adıyaman'da silahlı motosikletli saldırı: Genç yaralandı

Adıyaman'da silahlı motosikletli saldırı: Genç yaralandı
Adıyaman'ın Bahçecik Mahallesi'nde Muhammed Arda Ö. isimli 18 yaşındaki genç, motosikletli şahısların silahlı saldırısına uğrayarak ayağından yaralandı. Saldırganlar olay yerinden kaçarken, yaralı genç hastaneye kaldırıldı ve soruşturma başlatıldı.

Adıyaman'da meydana gelen silahlı saldırıda bir genç yaralandı. Olay, Bahçecik Mahallesi'nde yaşandı.

teknik yapı

SİLAHLI SALDIRI

Muhammed Arda Ö. (18) isimli genç, kaldırımda yürürken kimliği belirsiz motosikletli şahısların silahlı saldırısına maruz kaldı. Saldırıda ayağından vurulan genç, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Hastanedeki tedavisinin sürdüğü ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen yaralı gencin durumunu yetkililer yakından takip ediyor. Saldırganlar ise olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve güvenlik güçleri saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.