Adıyaman-Şanlıurfa karayolunda seyir halindeki bir otomobilin tekerleğinin yerinden çıkıp fırlaması üzerine araç kontrolden çıkarak takla attı. Bu akıl almaz kazada araç sürücüsü ve bir yolcu yaralandı.

TEKERLEK FIRLADI, ARAÇ TAKLA ATTI
Olay, Adıyaman-Şanlıurfa karayolu üzerinde bulunan Ürgüç Köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mehmet C. idaresindeki otomobilin seyir halindeyken aniden tekerleği yerinden çıktı ve yola fırladı. Tekerleğin çıkmasıyla birlikte aracın kontrolü kaybedildi ve araç taklalar atarak durabildi.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI
Kazanın ardından olay yerine hemen sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, araç sürücüsü Mehmet C. ile birlikte otomobilde bulunan ve kimliği henüz öğrenilemeyen diğer yaralıya ilk müdahaleyi yaptı. Yaralılar, daha sonra ambulanslarla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede yapılan müdahaleler sonucunda, kimliği belirsiz yaralının durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.







