ASAYİŞ
Yayınlanma : 31 Ağustos 2025 03:11

Adıyaman'da molotofkokteyli saldırısı: İş yeri kül oldu

Adıyaman'da molotofkokteyli saldırısı: İş yeri kül oldu
Adıyaman'da, Hoca Ömer Mahallesi'nde bulunan bir kot mağazası, kimliği belirsiz bir şahıs tarafından atılan molotofkokteyli sonucu tamamen yanmıştır. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, polis ekipleri şahsı yakalamak için çalışma başlatmıştır.
Adıyaman'da molotofkokteyli saldırısı: İş yeri kül oldu

Adıyaman'da bir iş yeri, molotofkokteyli saldırısına uğrayarak tamamen yanmıştır. Olay, Adıyaman merkez Hoca Ömer Mahallesi 205. Sokak'ta bulunan bir kot satış mağazasında meydana geldi.

teknik yapı

MOLOTOFKOKTEYLİ SALDIRISI

Edinilen bilgilere göre, hafif ticari bir araçla gelen kimliği belirsiz bir şahıs, iş yerinin önüne molotofkokteyli atmıştır. Molotofkokteylinin isabet etmesiyle iş yeri kısa sürede alevler içinde kalmıştır. Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edilmiş, itfaiye ekiplerinin yoğun müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürülmüştür.

BÖLGEDE GENİŞ ÇAPLI İNCELEME

Olayda can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, iş yeri tamamen kullanılamaz hale gelmiştir. İş yerinin yanında henüz patlamamış bir molotofkokteyli bulunmuştur. Polis ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlatmış ve şahsın yakalanması için çalışmalar devam etmektedir.