Adıyaman'da kaza: Sürücü kaçtı, 'sürücü kim' tartışması çıktı

Adıyaman'da meydana gelen trafik kazasında, 34 AKB 702 plakalı otomobilin sürücüsü olay yerinden kaçtı. Kazada Berfin S. yaralandı ve hastanede tedavi altına alındı. Polis, kaçan sürücüyü bulmak için soruşturma başlattı.Adıyaman'da kaza: Sürücü kaçtı, 'sürücü kim' tartışması çıktı
Adıyaman merkez Atatürk Bulvarı Karayolları Kavşağı yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Kazanın ardından sürücüsü tespit edilemeyen bir araç olay yerinden kaçtı. Polis, kaçan sürücüyü bulmak için soruşturma başlattı.

KAZADA 1 YARALI
Halil S. yönetimindeki 02 BD 630 plakalı otomobile, 34 AKB 702 plakalı bir otomobil arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle 02 BD 630 plakalı otomobildeki Berfin S. yaralandı ve Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

SÜRÜCÜ KİM TARTIŞMASI
Kaza sonrası 34 AKB 702 plakalı otomobilin sürücüsünün kaçması üzerine olay yerinde bulunan iki kişi, araç sürücülüğünü üstlendiklerini iddia etti. İki şahıs polis tarafından karakola götürüldü ve 'sürücü kim' tartışması yaşandı. Polis ekipleri araçları olay yerinden kaldırdıktan sonra soruşturma başlatmak üzere ayrıldı.
- 09:27Bursa'da alkollü sürücünün neden olduğu kaza, araçları hurdaya döndürdü
- 09:17Küresel Piyasalar Barış Umuduyla Coştu: Borsalar Rekorlara Yaklaşıyor
- 09:07Ticaret Bakanlığı'ndan reklam denetimi: 117 firmaya milyonluk ceza kesildi
- 08:58İran petrolüne ABD'den şok karar: Satış izni uzatılmıyor!
- 08:47Altın yatırımcılarını tedirgin eden gelişmeler yaşanıyor



