ASAYİŞ
Yayınlanma : 10 Mayıs 2026 01:09
Adıyaman'da ikinci kattan düşen genç hayatını kaybetti

Adıyaman'da 19 yaşındaki Burak Bozkurt, ikinci kattan düşerek ağır yaralandı ve hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Adıyaman'da trajik bir olay yaşandı. İkinci kattan düşen 19 yaşındaki Burak Bozkurt, hayatını kaybetti.

OLAYIN DETAYLARI
Alınan bilgilere göre, genç Burak Bozkurt, Adıyaman merkez Hasankendi Köyü'nde, henüz belirlenemeyen nedenlerden dolayı evinin ikinci katından düştü. Olayın ardından ağır yaralanan Bozkurt, sağlık ekipleri tarafından hemen hastaneye kaldırıldı. Ancak, yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
CENAZE VE SORUŞTURMA
Hayatını kaybeden Burak Bozkurt'un cenazesi, otopsi işlemleri için Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili olarak yetkililer tarafından bir soruşturma başlatıldığı öğrenildi.
- 01:21Trump'tan petrol devlerine şok: Fahiş fiyatlar mercek altında!
- 01:10Siyah çizgilerin ardındaki sır: 16 bin yıllık mağara sanatı keşfedildi
- 01:00Okyanusun dibinde bambaşka bir dünya: Güneşsiz 'Kayıp Şehir' yaşamın sırlarını barındırıyor
- 00:50Ebola salgını Avrupa'ya sıçradı: Fransa'da ilk vaka tespit edildi
- 00:40Çölün Kalbinde MUCİZE: Suya Doyuran Yeraltı Sarnıçları Hayat Kurtarıyor!






