Adıyaman'da haftalık koordinasyon toplantısı yapıldı

Adıyaman'da gerçekleştirilen haftalık koordinasyon toplantısında, kalıcı deprem konutları ve sağlık hizmetleri gibi konular değerlendirildi.
Adıyaman'da, genelinde yürütülen çalışmaların gözden geçirildiği Haftalık Koordinasyon Toplantısı, Vali Osman Varol başkanlığında gerçekleştirildi.
TOPLANTIYA KATILIM YOĞUNDU
Valilik toplantı salonunda düzenlenen toplantıya vali yardımcıları ve ilgili kurum ile kuruluşların müdürleri ve temsilcileri katıldı. Toplantıda, Adıyaman genelinde merkez, ilçe ve köylerde tamamlanan kalıcı deprem konutlarına ilişkin teslim süreçleri, alt ve üst yapı çalışmaları ile saha durumu detaylı bir şekilde değerlendirildi.
SAĞLIK HİZMETLERİ DE GÖRÜŞÜLDÜ
Vatandaşların güvenli, sağlıklı ve huzurlu yaşam alanlarına en kısa sürede ulaşması için atılacak adımlar üzerinde istişarelerde bulunuldu. Ayrıca toplantıda, il genelinde sunulan sağlık hizmetlerinin mevcut durumu, devam eden sağlık yatırımları ve eğitim alanındaki çalışmalar kapsamlı bir şekilde ele alındı. Kamu hizmetlerindeki eksikliklerin giderilmesine yönelik çözüm önerileri de tartışıldı ve önümüzdeki döneme dair bir yol haritası oluşturuldu. Vali Osman Varol, ilin ihtiyaçlarını yakından takip ederek vatandaşların yaşam kalitesini artırma çalışmalarının süreceğini vurguladı.
- 10:17Yaz telaşı sakatlığa yol açmasın: Uzmanlardan dikkat çeken uyarılar
- 10:06Protez bacaklı adam, dolandırıcılıkla suçlanıp cezaevine girdi
- 09:56İzmir, Avrupa fuarcılığının kalbinde yeniden parlayacak
- 09:46Belediye başkanı Karaca'ya saldırı: 3 gözaltı
- 09:44Muğla'da bayram öncesi uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama





