Adıyaman'da gençlerle buluşma: Kahta Belediye Başkanı Hallaç, Nemrut Dağı'nda gençlerin fikirlerini dinledi

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, Nemrut Dağı eteklerinde gençlerle bir araya geldi. Gençlerin fikirlerini dinleyen Hallaç, Kahta Belediyesi'nin gençleri her alanda destekleyeceğini vurguladı.
Adıyaman'ın Kahta ilçesinde, Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, tarihi Nemrut Dağı'nın eteklerinde gençlerle bir araya geldi. Toplantıya belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri ve gençlik meclisi üyeleri de katıldı.

GENÇLERİN SESİ DİNLEDİ
Samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda gençler, Kahta'nın gelişimiyle ilgili düşüncelerini, önerilerini ve taleplerini Başkan Hallaç'a iletti. Başkan Hallaç, gençlerin fikirlerinin yol gösterici olduğunu vurgulayarak, Kahta Belediyesi olarak gençlerin her alanda yanında olacaklarını ve destekleyeceklerini belirtti.
KAHTA'NIN YARINLARI GENÇLERİN ELLERİNDE
'Gençlerimiz sadece bugünün değil, yarının da yöneticileri, girişimcileri, bilim insanlarıdır. Onların fikirleri bizim için yol gösterici nitelikte. Kahta Belediyesi olarak gençlerimizin her alanda yanında olmaya, onları desteklemeye devam edeceğiz. Çünkü biz inanıyoruz ki Kahta’nın yarınları, gençlerimizin ellerinde yükselecek.' diyen Başkan Hallaç, gençlere yönelik projeleri de detaylı bir şekilde paylaştı. Gençlerin şehir yönetiminde daha aktif rol almaları gerektiği vurgulandı. Toplantıda, gençlerin bu tür etkileşimlerden büyük moral ve motivasyon kazandıkları belirtildi.
- 08:59Emeklilere çifte zam müjdesi: Temmuz hesapları netleşiyor
- 08:52Avrupa'da sinsi tehlike: Bebekler bile risk altında, CYBE'lerde rekor artış!
- 08:45Koyun yünü: Doğanın kurtarıcısı olarak geri döndü
- 08:38Riyad'da Kumların Altından Bin Yıllık Hazine Çıktı: Altın, Gümüş ve Değerli Taşlarla Dolu Çömlek Bulundu
- 08:27Zeytinin tanesi 50 lira: Ticaret Bakanlığı devrede




