ASAYİŞ
Yayınlanma : 29 Ağustos 2025 01:49

Adıyaman'da bıçaklı saldırı: Genç hayatını kaybetti

Adıyaman'da bıçaklı saldırı: Genç hayatını kaybetti
Adıyaman'ın Kahta ilçesinde, 23 yaşındaki Kamil Numan isimli yabancı uyruklu bir genç, sokak ortasında bıçaklı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti. Saldırganlar olay yerinden kaçarken, polis tarafından soruşturma başlatıldı.

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde yaşanan üzücü bir olayda, sokak ortasında saldırıya uğrayan 23 yaşındaki Kamil Numan hayatını kaybetti. Olay, Kahta ilçesi Gazi Mahallesi'nde meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle, sokakta yürürken bir grup şahsın bıçaklı saldırısına maruz kalan genç, ağır yaralandı.

teknik yapı

SALDIRGANLAR FİRAR ETTİ

Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, yaralı genci Kahta Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen Kamil Numan kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Saldırganlar ise olay yerinden kaçmayı başardı. Hastane ve çevresinde ise yoğun güvenlik önlemleri alındı.

POLİS SORUŞTURMA BAŞLATTI

Kaçan şahısların yakalanması için polis ekipleri tarafından geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.