Adana ve Konya'da büyük alkol operasyonu: 13 bin litreden fazla kaçak içki ele geçirildi, 5 kişi tutuklandı

Adana ve Konya'da 8 aylık takibin ardından jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 13 bin 633 litre kaçak alkol ele geçirildi. 7 şüpheliden 5'i tutuklandı.Adana ve Konya'da büyük alkol operasyonu: 13 bin litreden fazla kaçak içki ele geçirildi, 5 kişi tutuklandı
Adana ve Konya'da kaçak alkol üretimi ve satışına yönelik jandarma ekiplerince yürütülen kapsamlı operasyonda, toplam 13 bin 633 litre kaçak alkol ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 7 şüpheliden 5'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

8 AYLIK TAKİBİN ARDINDAN BÜYÜK OPERASYON
Adana İl Jandarma Komutanlığı, kaçak içki ticaretinin önlenmesi amacıyla 8 ay süren titiz bir istihbarat ve teknik takip çalışması yürüttü. Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan alınan izinler doğrultusunda gerçekleştirilen bu takip, Adana ve Konya'da belirlenen birçok adrese eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonla sonuçlandı. Operasyonların ana hedefi, yasa dışı yollarla piyasaya sürülmeye çalışılan alkolün önüne geçmekti.

KAÇAK ALKOL TİCARETİNE DARBE: 5 TUTUKLAMA
Yapılan operasyonlar neticesinde toplamda 13 bin 633 litrelik devasa miktarda kaçak alkol ele geçirildi. Bu büyük operasyonda yakalanan 7 şüpheli, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Adli mercilere sevk edilen şüphelilerden 5'i, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer 2 şüpheli hakkında ise adli kontrol şartı uygulandı. Bu operasyon, kaçak alkol ticaretine karşı verilen mücadelede önemli bir başarı olarak kayıtlara geçti.
- 15:30Manisa Büyükşehir'de bayram coşkusu: Personel bir araya geldi
- 15:20Bayram öncesi esnaftan yürek burkan çağrı: 'Bize destek olun
- 15:10İzmirspor, tarihinde 3. kez Süper Amatör Lig'e düştü
- 15:00Sarhoş zihnin tahribatı: 14 sabıkalı adam, İzmit caddelerini kana buladı!
- 14:50Kocaelispor'da Recep Durul, başkanlık koltuğuna yeniden oturdu




