Adana-Pozantı Otoyolu'nda tır şarampole yuvarlandı: 2 kişi yaralandı

Adana-Pozantı Otoyolu'nda tırın şarampole yuvarlandığı kazada 2 kişi yaralandı, otoyolun 2 şeridi trafiğe kapatıldı.
Adana-Pozantı Otoyolu'nda meydana gelen kazada, kontrolden çıkan bir tır beton bariyerlere çarparak şarampole yuvarlandı. Kazada 2 kişi yaralandı ve otoyolun Ankara istikametindeki 2 şeridi trafiğe kapatıldı.

KAZANIN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI
Kaza, Adana-Pozantı Otoyolu'nun Gülek Tüneli mevkiinde yağışlı hava koşullarında gerçekleşti. Adana istikametine seyreden 63 FB 778 plakalı tır, önce refüjdeki beton bariyerlere çarptı, ardından yaklaşık 50 metrelik bir şarampole yuvarlandı. Çarpmanın şiddetiyle yerinden sökülen bariyerler otoyol içine devrildi.
ACİL MÜDAHALE VE TRAFİK DÜZENLEMESİ
Diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine 112 acil sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralı 2 kişi, ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Temizleme çalışmaları devam ederken, trafik akışı kontrollü olarak sağlanıyor ve kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
- 07:18Suudi Arabistan'da şaşırtan manzara: Çöl beyaza büründü!
- 07:08Hakkari-Van yolunda heyelan: 200 metre uzunluğundaki alan etkilendi
- 06:59Dalgınlık 5 Bin Lira'ya Mal Oldu: Döviz Bürosu Çalışanı Yardım İstiyor
- 06:48Bayburt'ta hacı adaylarına yönelik seminer düzenlendi
- 06:39Cem Yılmaz'ın başına gelmeyen kalmadı: Vize kuyruğunda inanılmaz an!




