Adana'da Trafik Kavgası: Aile Varken Saldıranlar Tutuklandı!

Adana'da trafikte yol verme meselesi yüzünden çıkan kavgada, içinde ailesi olan sürücüye saldıran iki şüpheli tutuklandı. Şüphelilere para cezası ve ehliyetlerine el konulması gibi yaptırımlar uygulandı.
Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde, dün meydana gelen bir olayda, trafikte yaşanan yol verme meselesi iki şüphelinin dehşet saçmasına neden oldu. Nazif S. (46) adlı sürücü ile aynı araçta bulunan İsa A. (25) ve Mustafa K. (25) arasında başlayan tartışma, kısa sürede büyüdü.

ARAÇTAN İNİP SÜRÜCÜYE SALDIRDILAR
Tartışmanın alevlenmesi üzerine İsa A. ve Mustafa K. araçlarından inerek Nazif S.'nin önünü kesti. İçinde ailesi de bulunan Nazif S.'nin otomobilinin camına vuran şüpheliler, sürücüyü tehdit etti. O anlar, bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi. Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.
POLİS HAREKETE GEÇTİ VE TUTUKLAMA GELDİ
Ekipler, yaptıkları titiz çalışma sonucunda şüpheli İsa A. ve Mustafa K.'yı adreslerine düzenlenen operasyonla gözaltına aldı. İsa A.'ya, saldırı amacıyla araçtan inmek ve trafiği tehlikeye düşürecek şekilde şerit değiştirmek suçlarından toplam 370 bin TL idari para cezası kesildi. Ayrıca, İsa A.'nın ehliyetine 60 gün süreyle el konulurken, kullandığı araç da 60 gün trafikten men edildi. Şüpheliler, emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi ve nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. İsa A.'nın ifadesinde, diğer aracın önüne kırdığı için ani fren yapmak zorunda kaldığını belirttiği öğrenildi.
- 13:34Korumadaki çocuklar edebiyat dünyasıyla tanıştı
- 13:24Pazaryeri'nde muhtarlara hizmet içi eğitim semineri düzenlendi
- 13:14İzmir'de nefes kesen operasyon: Binlerce uyuşturucu hap ve kokain şüphelisi yakalandı!
- 13:05Ekonomist Eryılmaz: Piyasalarda belirsizlik altın ve gümüşü tehdit ediyor
- 12:55Bilecik’te kırsal kalkınma vizyonu: Yatırımcılara yol haritası sunuldu




