Adana'da 2 milyon lira haraç isteyen 4 şüpheli yakalandı

Adana'nın Kozan ilçesinde 2 milyon lira haraç talebiyle iki kez silahlı saldırı düzenleyen 4 şüpheli, polis operasyonuyla yakalandı. Şüphelilerden birinin hem saldırı anında hem de adliyeye giderken terlik giymesi dikkat çekti.
Adana'nın Kozan ilçesindeki Eva Black isimli kafeye 27 ve 29 Ağustos tarihlerinde iki ayrı silahlı saldırı düzenlendi. Saldırganlar, iş yeri sahibinden 2 milyon lira haraç istedikleri iddia ediliyor.

POLİS OPERASYONU
Kozan Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında polis ekipleri, geniş çaplı bir operasyon düzenledi. Silah kullanan şüphelilerden K.B. ve E.S., Cumhuriyet Mahallesi'nde bir binanın tesisat şaftında saklanırken yakalandı. M.K. ve H.H.T. ise daha sonra gözaltına alındı. Şüphelilerden birinin hem olay günü hem de adliyeye sevk edilirken terlik giymesi dikkat çekti.

ŞÜPHELİLERİN EVLERİNDE ARAMA
Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda 2 tabanca ve 8 cep telefonu ele geçirildi. Şüpheliler, geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk sırasında bazı yakınlarının şüphelilere destek vermesi de gözlerden kaçmadı. Olayda silah kullanan ve grubun elebaşı olduğu belirtilen K.B.'nin çok sayıda suç kaydı olduğu ve kısa süre önce cezaevinden çıktığı öğrenildi.
- 12:36Kayseri amatör liglerine bayram molası
- 12:29Bilecik'te dere taşması ulaşımı aksattı
- 12:22Kedi kurtarma operasyonunda ikinci perde: İki kez motoruna sığındı!
- 12:15Bursa'da alkollü sürücü bariyerlere çarptı, yaralı hastaneye kaldırıldı
- 12:09Kayserispor'un TFF 1. Lig'deki zorlu yolculuğu başlıyor: Rakipler ve deplasmanlar netleşti!




