Adana Altın Koza Film Festivali'nde 10 belgesel yarışacak

22-28 Eylül tarihleri arasında Adana'da düzenlenecek 32. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nde, 65 başvuru arasından seçilen 10 belgesel film yarışacak. Bu filmlerden 7'sinin dünya prömiyeri festivalde yapılacak.
32'nci Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nde yarışacak belgeseller belli oldu. Festival, 22-28 Eylül tarihleri arasında Adana'da düzenlenecek.
ULUSAL BELGESEL FİLM YARIŞMASI
Ulusal Belgesel Film Yarışması'nda 65 belgesel başvurusu arasından 10 film finalist olarak seçildi. Bu filmlerden 7'si dünya prömiyerini festivalde yapacak.
FİNALİST FİLMLER
Finalist filmler arasında; Atıl İnaç'ın 'Hümanist Bir Deha, Gazi Yaşargil', Ayşe Çetinbaş ile Çayan Demirel'in 'Kardeş Türküler: 30 Yılın Öyküsü', Bulut Renas Kaçan'ın 'Döngü', Burcu Özkaya Günaydın'ın 'Araf', Gülten Taranç ile Ragıp Taranç'ın 'Dedemin Evi', İbrahim İzol'un 'Nikita Tanrıçanın Ölümü', Melik Külekci'nin 'Manguel'in Türkiye Yolculuğu: Tanpınar'ın İzinde', Murat Can Bilgincan'ın 'Karne', Ömer Faruk Çetin'in 'Muzaffer' ve Sibel Karakurt'un 'Eskisi Gibi' yer alıyor. 'Araf', 'Döngü', 'Hümanist Bir Deha', 'Kardeş Türküler: 30 Yılın Öyküsü', 'Karne', 'Manguel'in Türkiye Yolculuğu: Tanpınar'ın İzinde' ve 'Nikita Tanrıçanın Ölümü' filmleri dünya prömiyerlerini festivalde gerçekleştirecek.
- 10:39Ege Üniversitesi'nde veri biliminin geleceği tartışıldı
- 10:29Belediyenin ihmali kaderi oldu: Engelli evladıyla perişan anne isyan etti!
- 10:19Bursa'da aranması olan 3 kişi cezaevine gönderildi
- 10:09Bodrum'dan Altınordu'ya bir yetenek daha
- 10:07Eski başpehlivan İbrahim Gümüş'ün vefatı spor camiasında büyük üzüntü yarattı




