Siirt’in Şirvan ilçesinde, 90 yaşındaki bir hasta, ekiplerin yoğun çalışmaları sonrasında sırtta taşınarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Karla Mücadele Çalışmaları Devam Ediyor
Siirt genelinde etkili olan kar yağışı, Pervari, Eruh, Şirvan, Baykan ve merkeze bağlı köy yollarında karla mücadele çalışmalarını zorlaştırıyor. Tipi ve çığlar nedeniyle bazı yolların yeniden kapanması üzerine, ekipler yolların ulaşıma açık kalması için aralıksız çalışıyor.

Hasta Acil Durumda Ulaşım Sağlandı
Şirvan ilçesine bağlı Elmadılı köyünde yaşayan 90 yaşındaki Halil Bilge Şeker, tansiyon, kalp ve nefes darlığı gibi rahatsızlıklar nedeniyle kapalı yol nedeniyle sağlık ekiplerine ulaştırılamadı. Fakat İl Özel İdaresi ekipleri köy yolunu açtığında, hasta 112 Acil Servis ekiplerine teslim edilerek Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Halil Bilge Şeker’in hastanede tedavi altında olduğu öğrenildi.







