8 yaşındaki Tarık Ediz'in acı ölümü: Menenjit korkuttu

Sakarya'da 8 yaşındaki Tarık Ediz Özkanlı, menenjit şüphesiyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Öğrenciler için koruyucu tedavi başlatıldı.8 yaşındaki Tarık Ediz'in acı ölümü: Menenjit korkuttu
Sakarya'nın Akyazı ilçesinde 8 yaşındaki Tarık Ediz Özkanlı, menenjit hastalığı şüphesiyle kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. İkinci sınıf öğrencisi olan Özkanlı'nın acı haberi, ailesini ve yakınlarını yasa boğdu.

MENENJİT ŞÜPHESİYLE BAŞLAYAN TEDAVİ SONUÇ VERMEDİ
Edinilen bilgilere göre, kol ağrısı şikayetiyle hastaneye götürülen Tarık Ediz Özkanlı'da menenjit şüphesi üzerine tedavi süreci başlatıldı. Ancak, dün sabah saatlerinde yoğun bakıma alınan minik öğrenci, doktorların tüm çabasına rağmen yaşam mücadelesini kaybetti. Bu trajik olay, toplumda menenjit hastalığına karşı bir kez daha dikkat çekti.

TOPLUM SAĞLIĞI İÇİN ÖNLEMLER BAŞLATILDI
Özkanlı'nın cenazesi, Akyazı ilçesi Alaağaç Mahallesi'nde bulunan Yavuz Sultan Selim Camisi'nde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Alaağaç Mahalle Mezarlığı'nda toprağa verildi. Öte yandan, İl Sağlık Müdürlüğü, Tarık Ediz Özkanlı ile aynı sınıfta öğrenim gören ve aynı servisi kullanan öğrencilerin menenjit şüphesi kapsamında profilaksi tedavisinin başlatılması için velilerle iletişime geçtiğini bildirdi.
- 09:47Genç tasarımcılardan doğal taşla yaratıcı dokunuşlar
- 09:37Bursa'da üst geçitten kopan demir, trafiği birbirine kattı: Faciadan dönüldü!
- 09:27Bursa'da alkollü sürücünün neden olduğu kaza, araçları hurdaya döndürdü
- 09:17Küresel Piyasalar Barış Umuduyla Coştu: Borsalar Rekorlara Yaklaşıyor
- 09:07Ticaret Bakanlığı'ndan reklam denetimi: 117 firmaya milyonluk ceza kesildi




