Bursa Emniyet Müdürlüğü'nün aranan şahıslara yönelik titiz çalışmaları sonucunda, hakkında toplamda 56 yıl 10 ay 19 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari Y.S. isimli şahıs, nefes kesen bir operasyonla yakalandı.

UZUN SÜREDİR FİRARİYDİ
Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, 'adam öldürmek, hakaret, infaz kurumuna yasaklı madde sokmak, kamu malına zarar verme' gibi çeşitli suçlardan toplamda bu kadar ağır bir cezası bulunan Y.S.'nin, yer değiştirmek için sürekli farklı adresler kullandığını tespit etti. Şüphelinin izini sürmek için ekipler, tam 30 farklı iş yerine ait toplam 240 saatlik güvenlik kamerası görüntüsünü inceledi.

SAKLANIRKEN YAKALANDI
Yapılan detaylı saha ve teknik çalışmaların ardından Y.S.'nin Yıldırım ilçesi Namazgâh Mahallesi'nde bir adreste saklandığı belirlendi. Elde edilen istihbarat doğrultusunda adrese baskın düzenleyen emniyet güçleri, firari hükümlüyü saklandığı yerde kıskıvrak yakaladı. İşlemleri tamamlanan Y.S. cezaevine teslim edildi.







