YAŞAM
Yayınlanma : 23 Kasım 2025 15:07
300 motosikletli, şehit aileisine taziye ziyaretinde bulundu

300 motosikletli, Gürcistan'daki uçak kazasında şehit düşen İlker Aykut'un ailesine taziye ziyaretinde bulundu, duygusal anlar yaşandı.300 motosikletli, şehit aileisine taziye ziyaretinde bulundu
Gürcistan'da yaşanan üzücü uçak kazasında hayatını kaybeden Hava Uçak Bakım Astsubay Üstçavuş İlker Aykut'un ailesine destek olmak amacıyla 300 motosikletli bir konvoy düzenlendi.

ETKİNLİĞİN DETAYLARI
Türkiye'nin farklı şehirlerinden gelen yaklaşık 300 motosikletli, Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde bulunan şehit İlker Aykut'un baba ocağını ziyaret ederek, acılı aileye taziyelerini sundu.

DUYGU DOLU ANLAR VE GÜVENLİK ÖNLEMLERİ
Ziyaret sırasında duygusal anlar yaşanırken, şehidin ruhuna dualar okundu. Konvoyun güvenli bir şekilde ilerlemesi için jandarma ve polis ekipleri gerekli trafik ve güvenlik önlemlerini aldı.
- 08:47Altın yatırımcılarını tedirgin eden gelişmeler yaşanıyor
- 08:37Oyuncu Wilma Elles, mobilya firmasına 600 bin TL'lik dava açtı: Fotoğrafları izinsiz kullanılmış!
- 08:27Şiddetli alçak basınç İtalya'nın gökyüzünü kahverengiye boyadı
- 08:17İrlanda'da Tarihi Bir Köy, 20 Milyon Euro'ya Satışa Çıkarıldı
- 08:08Almanya'da iki Türk markalı meze ürünü geri çağrıldı




