ASAYİŞ
Yayınlanma : 04 Mart 2026 04:15
18 Yıl Hapis Cezası Olan Firari Şanlıurfa'da Yakalandı

Şanlıurfa'da, çocuk istismarı ve diğer suçlardan 18 yıl hapis cezası bulunan ve 2014'ten beri aranan hükümlü, polis operasyonuyla yakalanarak cezaevine gönderildi.
Şanlıurfa'da, çeşitli suçlardan toplamda 18 yıl 11 ay 25 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir hükümlü, polis ekiplerinin başarılı operasyonuyla yakalandı.

ÇOCUK İSTİSMARINDAN SABIKALI FİRARİ YAKALANDI
Diyarbakır Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 'çocuğun cinsel istismarı', 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' ve 'cinsel taciz' gibi suçlardan mahkum olan A.O. isimli hükümlünün, 2014 yılından bu yana arandığı belirlendi.

GİZLENDİĞİ ADRES TESPİT EDİLDİ
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü ile koordineli bir çalışma yürüterek, firari hükümlünün saklandığı yeri tespit etti. Düzenlenen operasyonla şahıs kıskıvrak yakalandı ve gerekli işlemlerin ardından cezaevine teslim edildi.
- 13:13Muğla'da taekwondo il seçmeleri heyecanı dorukta
- 13:03Genç kaleci Arif Şimşir, Süper Lig yolunda: Çorum FK ile anlaşma sağlandı
- 12:54Bodrum'da huzurevi projesi hızla ilerliyor
- 12:44Yenipazar'da toz duman içinde otokros şöleni: Kadın pilotlar parladı
- 12:35Manisa'da sağlıklı yaşam için bisiklet turu düzenlendi




