16 yıl sonra aydınlatılan cinayet: Niyazi Aslan'ın ölümü

Tekirdağ’da 2010 yılında başından vurulup yakılan Niyazi Aslan'ın cinayeti, JASAT'ın çalışmalarıyla 16 yıl sonra aydınlatıldı ve şüpheliler yakalandı.16 yıl sonra aydınlatılan cinayet: Niyazi Aslan'ın ölümü
Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde 2010 yılında yaşanan faili meçhul cinayet, JASAT ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar sonucunda 16 yıl sonra aydınlatıldı.

Olayın detayları ortaya çıktı
17 Temmuz 2010 tarihinde Niyazi Aslan, alacak verecek meselesi yüzünden başından ateşli silahla vurulmuş ve ardından yakılmıştı. O dönem faili meçhul olarak kayıtlara geçen bu olay, Malkara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde yeniden ele alındı. JASAT ekipleri, kapsamlı bir çalışma yaparak olayı aydınlatmak için hareket geçti.

Şüpheliler yakalandı
Yapılan araştırmalar sonucunda olayla bağlantısı olduğu değerlendirilen İ.A. (69), S.A. (48), Y.A. (44), H.İ.A. (67) ve Y.K. (57) isimli şüpheliler tespit edildi. Ancak İ.A. ve S.A.'nın olay tarihinden sonra hayatını kaybettiği belirlendi. Diğer şüpheliler Y.A., H.İ.A. ve Y.K. ise Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde yapılan operasyonla yakalandı. Y.A. ve Y.K. mahkemece tutuklanırken, H.İ.A. hakkında adli kontrol tedbiri uygulandı.
- 10:4910 suçtan aranan firari hükümlü Aliağa'da nefes kesen operasyonla yakalandı!
- 10:39Ege Üniversitesi'nde veri biliminin geleceği tartışıldı
- 10:29Belediyenin ihmali kaderi oldu: Engelli evladıyla perişan anne isyan etti!
- 10:19Bursa'da aranması olan 3 kişi cezaevine gönderildi
- 10:09Bodrum'dan Altınordu'ya bir yetenek daha




