SPOR
Yayınlanma : 16 Ağustos 2025 22:16
16 Yaş Altı Erkek Milli Takımı Avrupa Şampiyonası'nda 7. oldu

16 Yaş Altı Erkek Milli Takımı, FIBA 16 Yaş Altı Erkekler Avrupa Şampiyonası'nda İspanya'yı 89-74 yenerek turnuvayı 7. sırada tamamladı. Ömer Kutluay'ın 31 sayılık performansı dikkat çekti.
FIBA 16 Yaş Altı Erkekler Avrupa Şampiyonası'nda mücadele eden 16 Yaş Altı Erkek Milli Takımı, İspanya'yı 89-74'lük skorla mağlup ederek turnuvayı yedinci sırada tamamladı.
SON MAÇTA ZAFER
Ay-yıldızlılar, Noyan Tolan, Ömer Yusuf Şık, Kaan Belgutay, Ömer Kutluay ve Ömer Alp Elitaş beşiyle sahaya çıktı. Milli takım, karşılaşmanın ilk yarısını 39-36 önde kapattı. Ömer Kutluay 31 sayı, 6 ribaund, 5 asist ve 2 top çalma ile dikkat çekerken, Darius Karutasu da 18 sayı, 7 ribaund, 2 asist, 4 top çalma ve 1 blokluk performans sergiledi. İspanya'dan Diego Ferreras ise 17 sayı kaydetti.
BAŞARILI PERFORMANS
16 Yaş Altı Erkek Milli Takımı'nın gösterdiği mücadele ve elde ettiği sonuç, gelecek adına umut vadediyor.
- 11:35Japonya sarsıldı: 7.3 büyüklüğündeki depremin ardından 3 metrelik tsunami uyarısı! 'Kaçın!
- 11:25Karşıyaka, play-off'ta şampiyonluk peşinde
- 11:1640'ında çırak oldu, Giresun'un bıçak mirasını 26 yıldır yaşatıyor
- 11:07Döviz rezervlerinde toparlanma, faiz artışı beklentilerini zayıflatıyor
- 10:58Yılmazköy Keçideresi'nde hayat durma noktasına geldi: Cep telefonları 'çekmiyor', acil durumlar kabusa dönüyor!




