14 gün karantinada kalan Marmaris Belediye Başkanı görevine döndü

Oktay, yaptığı açıklamada toplumun sağlığını tehlikeye atmamak için dışarı çıkmayıp gerekli prosedürleri yerine getirdiğini, bu süreçte de belediye ile ilgili işleri telefonla ya da online sistemle takip ettiğini söyledi.
Rusya'nın Moskova şehrinde 12-15 Mart tarihleri arasında düzenlenen turizm fuarına katılan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, 14 Mart Cumartesi günü Marmaris'e geri dönmüştü. Oktay, döndükten sonra korona virüsü salgınına karşı alınan önlemler kapsamında 14 gün kuralına uyarak kendini izole etmişti. İzole süresi tamamlanan Oktay, 30 Mart Pazartesi günü görevinin başına döndü.
Yaptığı açıklamada toplumun sağlığını tehlikeye atmamak için dışarı çıkmayıp gerekli prosedürleri yerine getirdiğini, bu süreçte de belediye ile ilgili işleri telefonla ya da online sistemle takip ettiğini söyleyen Oktay, “Korona virüsü tüm dünyanın olduğu gibi ülkemizin de en büyük meselesi oldu. Biz de Marmaris Belediyesi olarak tüm birimlerimizle teyakkuza geçtik. 14 gün süresince yapılacak çalışmaların ne olacağı ile ilgili talimatlar verdim, çalışmaları dakika dakika takip ettim. Bundan sonra da ekiplerimizin başındayım. Korona ila mücadele çalışmalarımız aralıksız devam edecek” dedi.
- 02:39Şok gelişme! Kız kardeşinin iskeletiyle bankaya gitti, tek derdi parasını almaktı
- 02:29Tarsus'ta tavuk paniği: Davetsiz misafir sohbeti bölünce gülüşmeler başladı
- 02:19Çorum’da feci kaza: Halk otobüsü ile otomobil çarpıştı, 4 kişi yaralandı
- 02:09Erol Özmandıracı, üçüncü kez evlenmek için gün sayıyor
- 01:59Pelin Karahan ve Bedri Güntay'ın 12 yıllık evliliği tek celsede bitti: Ortak açıklama geldi




