ASAYİŞ
Yayınlanma : 15 Mart 2026 22:17

11 Yıl 6 Ay Cezası Olan Firari Dağlık Alanda Yakalandı: Polis Takibi Sonuç Verdi!

11 Yıl 6 Ay Cezası Olan Firari Dağlık Alanda Yakalandı: Polis Takibi Sonuç Verdi!
Aydın'da 'silahlı yağma' suçundan 11.5 yıl hapis cezası olan firari B.B., polis takibi sonucu İncirliova'da dağlık alanda yakalanarak cezaevine teslim edildi.

Aydın'da, hakkında kesinleşmiş 11 yıl 6 ay hapis cezası bulunan bir firari hükümlü, polis ekiplerinin titiz takibi sonucunda İncirliova ilçesindeki dağlık bir arazide yakalandı.

teknik yapı

ARANAN ŞAHISLARA YÖNELİK OPERASYON

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçak durumda olan şahısları adalete teslim etmek amacıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında önemli bir başarıya imza attı. Ekipler, 'birden fazla kişi tarafından silahla yağma' suçundan toplamda 11 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan B.B. isimli şahsın yakalanması için özel bir operasyon başlattı.

KOVALAMACA SONRASI YAKALANDI

Operasyon sırasında, B.B.'nin Efeler ilçesi Orta Mahalle 213. Sokak'taki adresinden kaçtığı belirlendi. Polis ekipleri hemen takibe ve kovalamacaya başladı. Uzun süren takibin ardından firari hükümlü, nihayet İncirliova ilçesi sınırları içerisindeki dağlık alanda kıskıvrak yakalandı. Emniyetteki gerekli işlemlerinin tamamlanmasının ardından B.B., cezaevine gönderildi.