102 yaşındaki Ali amca, Cumhuriyet Bayramını protokolde coşkuyla kutladı!

Cumhuriyet Bayramında 102 yaşındaki Ali amca, protokolde gerçekleştirilen kutlama etkinliğinde önemli mesajlar verdi ve Türkiyenin gelişimini vurguladı.102 yaşındaki Ali amca, Cumhuriyet Bayramını protokolde coşkuyla kutladı!
Eskişehir Valiliğinin düzenlediği Cumhuriyet Bayramı Kabul Töreni, 102 yaşındaki Ali Sezerin katılımıyla renklendi. Cumhuriyet’in ilanının 102. yılı dolayısıyla gerçekleştirilen etkinlikte, Ali amca protokolde yer alarak özel gününü kutladı.

ŞAHTAN BİR TARİHİ KONUŞMA
Tüm yurtta coşku dolu kutlamaların yapıldığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Ali Sezer, Cumhuriyet’in zor şartlar altında kurulduğunu vurguladı. Türkiyenin bugün geldiği noktayı değerlendirerek, “Türkiye, ömür boyu yaşayacak. Dünya, Türkiye’ye hayret ediyor” ifadelerini kullandı. Sezer, kendisine davet gönderen Vali Hüseyin Aksoy ve eşine teşekkür ederek, “Atatürk bu cumhuriyeti zorla kurdu, millet hürriyetine kavuştu” dedi.

VALİ AKSOYDAN DUYGU DOLU MESAJ
Davetlileri kapıda karşılayan Vali Hüseyin Aksoy, Cumhuriyet Bayramının önemine değinerek, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 102. yıl dönümü münasebetiyle resmi kabul törenimizi gerçekleştiriyoruz. Tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Aksoy, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitleri rahmetle andığını belirtti. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı, ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti ve müzik dinletisi ile devam etti. Tören, pasta kesimi ile sona erdi.
- 06:19Temassız Kart Dolandırıcılarının Yeni Gözdesi: Küçük Tutarlar Birikerek Büyük Kayıplara Yol Açıyor!
- 06:09Temassız kredi kartı kullanımı tehlikelerle dolu
- 05:59TTK'dan şok karar: Madenlere değil, duvara yatırım!
- 05:49Sözcü, 2025 Altın Kalem ödülünü kazandı
- 05:39Mutfaklarda yangın var: Gıda maliyeti ateş pahası!




