• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 07 Aralık 2023 13:31

Gazeteci Miyase Karlıova yazdı: Özellikleri Ve Oy Potansiyelleri İle Ön Plana Çıkacak Adaylarımız…

Gazeteci Miyase Karlıova yazdı:  Özellikleri Ve Oy Potansiyelleri İle Ön Plana Çıkacak Adaylarımız…
Cafer TAŞKAN’ın Karslı olması, Doğu ve Batı kültürünü harmanlaması halayı, horonu, zeybeği Bodrum da bir araya getirme isteği ve aynı zamanda Azeri oluşu, Bodrumda yaşayan farklı kültürlere ve şehirlere mensup insanların çok dikkatini çekmekte ve bu durum

Gazeteci Miyase Karlıova, bugünkü köşesinde Bodrum Belediye Başkan Aday Adaylarına ilişkin önemli bir yazı kaleme aldı. Yazısında aday adaylardan Cafer Taşkan’a dikkat çeken Karlıova, “ Cafer TAŞKAN’ın Bodrum da 19 yıla yakın bir süre zarfında eğitimci kimliği ve bu vesileyle Bodrum da on binlerce çocuk ve gence dokunması, onları yetiştirmesi ve bir yerlere getirmesi, aynı zamanda bu gençlerin aileleri ve Bodrum halkı ile her daim iç içe olması, onları yakından tanıması, onlardan aldığı takdir ve destek, Cafer TAŞKAN’ı ön plana çıkaran en büyük etken olabilir” diye yazdı.

voyage otel

 

 

İşte o yazının tamamı :

DEĞERLİ BODRUM HALKI…

 

Malumunuz Bodrumda siyaset yavaş yavaş ısınmaya başladı. Hemen, hemen her siyasi partiden Belediye Başkan ve meclis üyeliği aday adayları siyasi arenada yerlerini aldılar.

 

Özellikle siyasi partilere baktığımız zaman Cumhuriyet Halk Partisinde Belediye Başkan aday adaylarının çokluğu dikkat çekicidir. Aday adayı olmak demokrasimize göre her Türk vatandaşının en doğal hakkıdır. Âmâ öncelikli olarak burada önemli olan şey şudur; aday adayları arasında bağlı, olduğu siyasi partinin Bodrum gibi zor bir arenada oylarını artıracak ve tavan yaptıracak adayların tespit edilmesi çok ama çok daha önemlidir.

 

Bizlerin tespitlerine göre, Cumhuriyet Halk Partisi aday adaylarının özelliklerine, basında ve sosyal medyadaki açıklamalarına baktığımızda ve incelediğimizde, muhakkak ki 25 aday adayımızın da Bodrum için hazırladıkları projeleri ve bu projeleri yürütecek liyakatli kadroları vardır veya hazırlanma aşamasındadır. Bu konuda ortak fikrimiz, Bodrum’un bu sorunlardan bir an önce kurtarılmasıdır. Bunlardan önce adaylarda aranan farklı bir özellik daha var ki belki de bu 4 aylık kısa süre de siyasi partiler için bu çok daha önemli özellik olacaktır veya olmalıdır.

 

ÖZELLİKLERİ VE OY POTANSİYELLERİ İLE ÖN PLANA ÇIKACAK ADAYLARIMIZ…

 

Bodrum İlçemizde Cumhuriyet Halk Partisinden aday adayı olan Cafer TAŞKAN farklı özellikleri ile ön plana çıkan aday adayı konumunda duruyor. Cafer TAŞKAN’ın Bodrum da 19 yıla yakın bir süre zarfında eğitimci kimliği ve bu vesileyle Bodrum da on binlerce çocuk ve gence dokunması, onları yetiştirmesi ve bir yerlere getirmesi, aynı zamanda bu gençlerin aileleri ve Bodrum halkı ile her daim iç içe olması, onları yakından tanıması, onlardan aldığı takdir ve destek, Cafer TAŞKAN’ı ön plana çıkaran en büyük etken olabilir.

 

Hem Bodrumlu, hem de Bodrumun köklü bir ailesi olan, aynı zamanda Eğitim gönüllüsü ve eğitime yaptığı bağış ve yatırımlar ile tanınan Danacı ailesinin damadı olması ve bu vesile ile eğitim konusunda bir çok projede yer alması, özellikle Bodrum’un yerli halkı arasında her zaman taktir ile karşılanmıştır. Buda çok önemli bir etkendir.

 

Cafer TAŞKAN’ın Karslı olması, Doğu ve Batı kültürünü harmanlaması halayı, horonu, zeybeği Bodrum da bir araya getirme isteği ve aynı zamanda Azeri oluşu, Bodrumda yaşayan farklı kültürlere ve şehirlere mensup insanların çok dikkatini çekmekte ve bu durumda aynı zamanda Cafer TAŞKAN’ı aday adayları arasında ön plana çıkarmaktadır. Cafer TAŞKAN’ın siyasi geçmişinin temiz olması, siyasette yeni ve genç bir yüz olması, geçmişten gelen çalışkanlığı ve yönlendirici vasıfları, yaptığı yardımlar ve katkı amaçlı projeleri, iyi ve sağlam bir aile yapısının olması, her zaman birleştirici ve eşitlikten yana olan karakter yapısı, adalet duygusuna verdiği önem ve bunun gibi değerlerde, tüm bu özelliklere eklenince Bodrum gibi dünyanın gözbebeği olan bir ilçede Cumhuriyet Halk Partisi gibi geçmişi Atatürk’e dayanan bir siyasi partinin 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde oylarını tavan yaptıracak bir aday olması diğer aday adayları arasında Cafer TAŞKAN’ı ister istemez ön plana çıkarıyor.

 

Değerli Bodrum halkı, adaylaşma dönemine son bir ay kala, gerek Bodrum Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü, gerekse de Genel Merkez tüm adayları özellikleri konusunda büyük ve yakın bir kıskaca alacağa benziyor. Hatta bu kıskaç, diğer siyasi partilerimizde bile kendini iyiden iyiye hissettirmeye başlamıştır. Tüm adaylarımızın yolu ve şansı açık olsun”