• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 07 Aralık 2023 10:52

Bodrum Vanlılar Derneği'nden HEDEP'e ziyaret

Bodrum Vanlılar Derneği'nden HEDEP'e ziyaret
Ziyaretti değerlendiren  Vanlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İshak Kalkan," son derece verimli geçen bir ziyaret oldu. Günlük gelişmelere, ülkeye dair meselelerde ve Bodrum'daki sorunlara dair sohbetlerimiz oldu." dedi

Vanlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İshak Kalkan, yönetim kurulu üyeleri Haşim Atasoy, İbrahim Beydoğan ve Mehmet Kaya HEDEP İlçe Örgütünü ziyaret etti. Van derneği heyetini  İlçe Eş Başkanları Zuhal  Macit ve REşat Yaşar ile yönetim kurulu karşıladı.

voyage otel

 

HEDEP'ten ziyarete ilişkin yapılan açıklamada "Vanlılar Derneği başkanı İshak Kalkan, yönetim kurulu üyeleri Haşim Atasoy, İbrahim Beydoğan ve Mehmet Kaya, bugün partimizi ziyaret etti. 
Güncel gelişmeler, yerel yönetim anlayışımız konusunda fikir alışverinde bulunduk.Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz" denildi.

 

 

Ziyaretti değerlendiren  Vanlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İshak Kalkan," son derece verimli geçen bir ziyaret oldu. Günlük gelişmelere, ülkeye dair meselelerde ve Bodrum'daki sorunlara dair sohbetlerimiz oldu. Biz STK olarak tüm paydaşlara ve siyasi partilere eşit mesafede bir anlayışla yolumuza devam edeceği. Başta Vanlı hemşerilerimiz olmak üzere Bodrum'un yararı olan hizmetler için çalışacağız. Bu ziyarette bunlardan birisiydi ve bizler açısından verimli geçti" diye konuştu.