Zonguldak'ta lise kavgası: 3 öğrenciye uzaklaştırma cezası verildi
- 4 / 1
Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilçesinde, bir lisede öğrenciler arasında meydana gelen kavga cep telefonuyla kaydedildi. Darp edildiğini iddia eden öğrenci ve ailesi, okul idaresine şikayette bulundu.
- 4 / 2
Olay, 7 Ocak tarihinde Karadeniz Ereğli Lisesi’nde gerçekleşti. 13 yaşındaki Afranur Ö. ile arkadaşı H.Ü. arasında, daha önceki bir ziyarette korse üzerinden yapılan dedikodular sebebiyle telefonla tartışma çıktı. Tartışma, ertesi gün okulda fiziksel bir kavgaya dönüştü. Olayın ardından, okul yönetimi tarafından alınan kararla, Afranur Ö. ile birlikte toplamda 3 öğrenciye 5 gün okuldan uzaklaştırma cezası verildi.
- 4 / 3
Afranur Ö. ve annesi Gülser Şahin, hem darp edildiklerini hem de haksız yere uzaklaştırma cezası aldıklarını belirterek konuyu yargıya taşıdılar. Şikayette bulundukları okul yetkilisi T.Ö. ve H.Ü.’nün ifadelerine başvurulacağı öğrenildi. Karadeniz Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de olaya ilişkin idari soruşturma başlattı. Olay sırasında amatör kameraya yansıyan görüntülerde, Afranur Ö.’nün darp edildiği görülüyor. Anne Gülser Şahin, kızının ciddi şekilde zarar görebileceğini ifade ederek, okul yönetiminin ihmalkar davrandığını öne sürdü.
- 4 / 4
- 14:25Kış lastiği zorunluluğu sona erdi, sürücüler dikkat!
- 14:14Denizli'de forkliftin devrilmesi sonucu genç işçi hayatını kaybetti
- 14:05İzmir'de nefes kesen operasyon: 10 yıl hapis cezası olan firari uyuşturucu satıcısı yakalandı!
- 13:55Yumurta fiyatlarında büyük düşüş, üreticiler zor durumda
- 13:46Altınordu'nun kümede kalma savaşı: Önünde iki kritik final var!










