Zonguldak'ta dehşet anları: Kaymakamlık önünde kendini yakan adamın akıbeti belli oldu!

  • 7 / 1 Zonguldak'ta dehşet anları: Kaymakamlık önünde kendini yakan adamın akıbeti belli oldu! 0

    Zonguldak'ın Devrek ilçesinde akılalmaz bir olay yaşandı. Psikolojik sorunları olduğu öne sürülen bir şahıs, kaymakamlık binasının önünde kendini ateşe vererek büyük bir şok yaşattı. Olay, bölgede paniğe neden oldu.

  • 7 / 2 Zonguldak'ta dehşet anları: Kaymakamlık önünde kendini yakan adamın akıbeti belli oldu! 1

    Erol Muhammet G. isimli vatandaşın, henüz belirlenemeyen bir sebeple kendini ateşe vermesiyle alevler içinde kalması, çevredeki duyarlı vatandaşların anında müdahalesiyle kontrol altına alınmaya çalışıldı. İlk müdahalenin ardından olay yerine acilen sağlık ve emniyet güçleri yönlendirildi.

  • 7 / 3 Zonguldak'ta dehşet anları: Kaymakamlık önünde kendini yakan adamın akıbeti belli oldu! 2

    Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan ve vücudunda ciddi yanıklar oluşan Erol Muhammet G., sağlık ekiplerinin yardımıyla sedyeye alınarak ambulansla Devrek Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Polis ekipleri, olayın yaşandığı alanda güvenlik önlemlerini alırken, Erol Muhammet G.'nin psikolojik rahatsızlıkları olduğu yönündeki iddialar üzerine kapsamlı bir soruşturma başlatıldığı bildirildi.

  • 7 / 4 Zonguldak'ta dehşet anları: Kaymakamlık önünde kendini yakan adamın akıbeti belli oldu! 3

  • 7 / 5 Zonguldak'ta dehşet anları: Kaymakamlık önünde kendini yakan adamın akıbeti belli oldu! 4

  • 7 / 6 Zonguldak'ta dehşet anları: Kaymakamlık önünde kendini yakan adamın akıbeti belli oldu! 5

  • 7 / 7 Zonguldak'ta dehşet anları: Kaymakamlık önünde kendini yakan adamın akıbeti belli oldu! 6