Zeytinburnu'nda intihar girişimi: 5 saatlik ikna çalışması
- 4 / 1
Zeytinburnu'nda beş katlı bir binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunan 42 yaşındaki Y.K., polis, itfaiye ve sağlık ekiplerinin yaklaşık beş saat süren çabaları sonucunda ikna edilerek aşağı indirildi.
- 4 / 2
Olay, Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesi 110. Sokak'ta saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Y.K., henüz bilinmeyen bir nedenle binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine hızla polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.
- 4 / 3
Ekipler, Y.K.'yı ikna etmek için yoğun çaba sarf etti. Şahsın atlamaya çalıştığı yerin altına branda açıldı. Ailesinin ve yakınlarının da desteğiyle yaklaşık beş saat süren ikna çalışmaları sonunda Y.K., aşağı indirildi. Aşağı indirildikten sonra ailesine sarılan Y.K., polis ekipleri tarafından karakola götürülerek ifadesi alındı.
- 4 / 4
Şahsın intihar girişiminin nedenleri ve olayla ilgili detaylar polis tarafından soruşturuluyor. Olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.
- 18:33Ortaca alevlere teslim: Orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor!
- 18:23Milas'ta orman yangınına müdahale devam ediyor
- 18:13Kuşadası'nda tekne turları tatilcileri mest ediyor
- 18:04Gümüş fiyatlarında kritik gelişmeler: Yatırımcılar dikkat kesildi
- 17:54Altın madencileri 20 yılın en ucuz fırsatı mı? Bank of America'dan çarpıcı analiz










