Zabıta ekiplerinin işgal denetimi, esnafın ısrarlarına rağmen sürdü
- 3 / 1
Hatay'ın İskenderun ilçesinde zabıta ekipleri, caddelerde ve sokaklarda yürütülen işgal denetimlerinde, yaya ve araç geçişini engelleyen materyalleri topladı.
- 3 / 2
Denetim sırasında, iş yerinin önüne koyduğu şemsiyeye el konulan bir esnaf, zabıta ekiplerine büyük bir ısrarla itiraz etti. Ancak zabıta personeli, görevlerini yerine getirmekten vazgeçmedi. Görüntülerde, zabıta çalışanının esnafa, "Kaldırım işgali yapıyorsunuz, burayı bildiğiniz panayıra çeviriyorsunuz" diyerek uyarıda bulunduğu görülüyor.
- 3 / 3
Zabıta ekipleri, işgal denetimlerinde sık sık vatandaşların ısrarları ile karşılaştı. Ekiplerden biri, "Geçen uyardık sizi, kamuya ait bu kaldırımlar. Yaya yolunu engelliyorsunuz, işlem yapacağız" diyerek, yaya geçişlerinin önemine vurgu yaptı. Bu denetimler, kamu alanlarının korunması açısından büyük bir önem taşıyor.
- 16:55Korkutucu kurtçuklar: İnsanlar da risk altında mı?
- 16:45Bursa'da çiftçiyi vuran felaket: Binlerce dönüm arazi sular altında kaldı, ürünler yok oldu
- 16:35Bursa'da 150 yıllık çınar ağaç devrildi, panik yaşandı
- 16:26“Bodrum’dan Van’a Direkt Uçuş Talebi: Vanlılar Derneği’nden BODTO’ya Kritik Ziyaret”
- 16:25Muğlaspor için açlık grevi: Sahipsiz kulübe dikkat çekme eylemi başladı










