Yürüme güçlüğü çeken Emine Teyze, bayramda köyüne sedye ile taşındı
- 3 / 1
Rize’de meydana gelen heyelan nedeniyle yolu kapanan köyüne bayramda gitmek isteyen Emine Durmuş, yürüme güçlüğü çektiği için ARAF Arama Kurtarma ekibi tarafından sedye ile evine ulaştırıldı.
- 3 / 2
Rize’nin Ardeşen ilçesindeki Bayırcık Köyü’nde yaşanan heyelan sonucunda bir mahalle yolu ulaşıma kapandı. Bu nedenle, evi o mahallede bulunan Emine Durmuş, ilçe merkezindeki akrabalarının yanına taşındı. Ramazan Bayramı’nı köyündeki evinde geçirmek isteyen Durmuş, mezarlıkları da ziyaret etmek arzusundaydı.
- 3 / 3
Yürüme güçlüğü çeken Emine Teyze’nin yardımına ARAF Arama Kurtarma ekibi koştu. Ekip, öncelikle Durmuş’u kaldığı evden aşağıya taşıdı. Ardından sedye yardımıyla güvenliğini sağlayarak, onu köydeki evine kadar ulaştırdı. Böylece Emine Durmuş'un bayramda köyünde olma isteği yerine getirilmiş oldu.
- 02:01Setten Saza, Sazdan Aşka: Nehir Erdoğan ve Serkan Ercan Aşkı Gün Yüzüne Çıktı
- 01:51Bir lokma yemek yüzünden 120 yıldır süren kaplumbağa rekabeti
- 01:40Trump'tan medyadaki 'sahte haber' algısına sert tepki: 'Hepsi çıldırdı!
- 01:30Yapay zeka, kafenin müdürlüğünü devraldı: Siparişlerden işe alıma kadar her şeyi yönetiyor
- 01:21Komşunun inadına barajla su bağımsızlığı: Bangladeş kendi kaderini yazıyor










