Yürüme güçlüğü çeken Emine Teyze, bayramda köyüne sedye ile taşındı

  • 3 / 1 Yürüme güçlüğü çeken Emine Teyze, bayramda köyüne sedye ile taşındı 0

    Rize’de meydana gelen heyelan nedeniyle yolu kapanan köyüne bayramda gitmek isteyen Emine Durmuş, yürüme güçlüğü çektiği için ARAF Arama Kurtarma ekibi tarafından sedye ile evine ulaştırıldı.

  • 3 / 2 Yürüme güçlüğü çeken Emine Teyze, bayramda köyüne sedye ile taşındı 1

    Rize’nin Ardeşen ilçesindeki Bayırcık Köyü’nde yaşanan heyelan sonucunda bir mahalle yolu ulaşıma kapandı. Bu nedenle, evi o mahallede bulunan Emine Durmuş, ilçe merkezindeki akrabalarının yanına taşındı. Ramazan Bayramı’nı köyündeki evinde geçirmek isteyen Durmuş, mezarlıkları da ziyaret etmek arzusundaydı.

  • 3 / 3 Yürüme güçlüğü çeken Emine Teyze, bayramda köyüne sedye ile taşındı 2

    Yürüme güçlüğü çeken Emine Teyze’nin yardımına ARAF Arama Kurtarma ekibi koştu. Ekip, öncelikle Durmuş’u kaldığı evden aşağıya taşıdı. Ardından sedye yardımıyla güvenliğini sağlayarak, onu köydeki evine kadar ulaştırdı. Böylece Emine Durmuş'un bayramda köyünde olma isteği yerine getirilmiş oldu.