Yunusemre Türk Müziği Topluluğu'ndan hafızalarda yer edecek konser
- 3 / 1
Yunusemre Belediyesi Türk Müziği Topluluğu, düzenlediği konserle Manisalılara unutulmaz bir müzik akşamı yaşattı. İzmir Fuar Geceleri temalı bu etkinlik, müzikseverleri nostaljik bir yolculuğa çıkardı.
- 3 / 2
Şef Oya İzci yönetimindeki topluluk, Yunusemre Belediyesi Ferdi Zeyrek Millet Çarşısı İsmail Hakkı Tonguç Konferans Salonu’nda sanat müziği eserlerini seslendirdi. Konser, dönemin coşkusunu yansıtan şarkılarla doluydu ve dinleyiciler bu eserlere eşlik ederek keyifli anlar yaşadı.
Konserin izleyicileri arasında Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, CHP İl Başkanı İlksen Özalper, CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak ve diğer belediye başkan yardımcıları da yer aldı. Ayrıca İlksen Özalper ile Serap Balabanın solo performansları, etkinliğe sürpriz bir renk kattı. Konserin sonunda Başkan Balaban, Şef Oya İzci'ye çiçek vererek koro üyelerini tebrik etti.
- 3 / 3
- 20:52Pizza Hut el değiştirdi: 2.7 milyar dolara satıldı
- 20:43Tekirdağ Çeşmeli Limanı'nda 45 yıllık özelleştirme ihaleye çıktı
- 20:33Yalnız yaşayan yaşlı kadın evinde cansız bulundu: İnegöl yasa boğuldu
- 20:24U12 Gençler Ligi'nde 1299 Bilecik Spor Kulübü fırtınası
- 20:15Bakan Gürlek'ten şok sözler: Uyuşturucu, günümüzün en büyük sorunu!










