Yunusemre'de emekliler için cennet gibi bir kafe geliyor
- 4 / 1
Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Laleli Mahallesi Fatih Caddesi'nde yapımı süren Emekli Kafe'de incelemelerde bulundu. Balaban, geçtiğimiz günlerde duyurduğu projenin çalışmalarını yerinde kontrol etti ve ekiplerin hummalı bir şekilde çalıştığını gözlemledi.
- 4 / 2
Belediye Başkanı, kafede emeklilere yönelik belirlenen uygun fiyatları açıkladı. Buna göre, çay ve su 5 lira, kahve 10 lira, tost ise 25 liradan satışa sunulacak. Bu fiyatlandırma, emeklilerin bütçelerini zorlamadan sosyalleşebilecekleri bir ortam oluşturmayı hedefliyor.
- 4 / 3
Balaban, Emekli Kafe'nin 31 Aralık'a kadar tamamlanarak hizmete açılacağını belirtti. Ocak ayı içerisinde ise CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in katılımıyla büyük bir toplu açılış töreni düzenlenecek. Kafede, emeklilerin okey ve tavla gibi oyunlar oynayabileceği, sohbet edebileceği alanlar da bulunacak.
- 4 / 4
Başkan Balaban, projeyi "emekliler cenneti" olarak nitelendirdi ve tüm ihtiyaçların düşünüldüğünü vurguladı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kafe ve bahçesini en hızlı şekilde tamamlamak için yoğun çaba harcıyor. Bu proje, emeklilere kaliteli zaman geçirebilecekleri bir mekan sunmayı amaçlıyor.
- 01:49Çad'daki göl, uzaydan muhteşem bir ayna gibi görünüyor
- 01:39Yurt Dışına Çıkanlar Dikkat: SGK Denetimi Emekliliğinizi Tehlikeye Atabilir!
- 01:29Borsada Fenerbahçe etkisi: Yükseliş yüzde 10'a ulaştı
- 01:19Mevduat faizleri zirvede: 2 milyon TL'nin 32 günlük getirisi dudak uçuklattı!
- 01:09Selahattin Paşalı'nın evliliğinde yasak aşk iddiaları gündemde










