Yunusemre Belediyesi: Park ve bahçelerde bakım çalışmaları sürüyor
- 4 / 1
Yunusemre Belediyesi, vatandaşların daha huzurlu ve sağlıklı bir yaşam sürmeleri için ilçedeki park ve bahçelerde kapsamlı bakım, onarım ve budama çalışmalarına devam ediyor. Lalapaşa ve Mutlu Mahallelerinde yoğunlaşan çalışmalar, oyun gruplarının tamir ve bakımını, kaldırımlardaki yabani ot temizliğini, çim biçmeyi ve ağaç budamayı kapsıyor.
- 4 / 2
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar, yaz ayları boyunca farklı mahallelerde planlı bir şekilde devam edecek. Belediye, çocukların güvenle oynayabileceği ve vatandaşların keyifli vakit geçirebileceği alanlar oluşturmayı hedefliyor.
- 4 / 3
Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada, ekiplerin özveriyle çalıştığını ve amacın ilçeyi daha yeşil, temiz ve yaşanabilir hale getirmek olduğunu vurguladı. Başkan Balaban, 'Herkesin emeğine sağlık. Yunusemre’de yaşam temiz ve güzel olacak.' dedi.
- 4 / 4
- 14:332027 asgari ücret beklentileri üzerine ekonomik değerlendirmeler
- 14:28İMEAK DENİZ TİCARET ODASI MARMARİS’TE BAŞKAN BAĞLI GÜVEN TAZELEDİ
- 14:23MTO başkan adayı Ayhan: Marmaris'in geleceği geçmişine sahip çıkmaktan geçer
- 14:14Ortakent Yahşi SK'den Fenerbahçe'ye dev transfer
- 14:13Yalıkavakspor'un Avrupa rakibi yarın belli olacak










