Yunusemre Belediyesi'nden Gülşah Durbay'a anlamlı anma
- 4 / 1
Yunusemre Belediye Meclisi, 2026 yılının ilk toplantısında genç yaşta hayatını kaybeden Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’ı anarak unutmadı.
- 4 / 2
Mecliste alınan kararla, Yunusemre Belediyesi tarafından Atatürk Mahallesi’nde açılacak kadın kafeye 'Gülşah Durbay Kadın Kafe' isminin verilmesi oy birliğiyle kabul edildi. Toplantıda, Durbay’ın vefatının ardından, meclis üyeleri kendisini rahmetle andı ve anısının yaşatılması için bu ismin verilmesinin önemini vurguladılar.
- 4 / 3
Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Gülşah Durbay’ın kaybının kendilerini derinden üzdüğünü belirterek, genç yaşta kaybedilen birinin acısının çok daha derin olduğunu ifade etti. Balaban, 'Unutulmadıkça yaşarsın, unutulmadıkça yaşatırsın' diyerek Durbay’ın adının bu kafe ile yaşatılacağını söyledi. Toplantı sırasında diğer grup başkanvekilleri de Durbay’ın ailesine başsağlığı dileklerinde bulundular.
- 4 / 4
- 07:13Eurovision zaferi kabusa mı dönüyor? Bulgaristan'da ev sahipliği paniği!
- 07:03Afrika kıtası ikiye ayrılma aşamasında: Jeolojik değişim süreci başladı
- 06:52Survivor 2026'da nefesler tutuldu: Final tarihi belli oldu, şok sakatlıklar tansiyonu yükseltti!
- 06:43Trump'ın paylaşımı, İran ile gerilimi artırdı
- 06:32Beckham servetiyle dudak uçuklattı: Milyarderler kulübünde zirveye tırmandı










