Yüksekova'da otomobil takla attı: 3 yaralı
- 10 / 1
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil, kaldırıma çarptıktan sonra yaklaşık 30 metrelik bir şarampolden uçarak kar yığınına saplandı. Kazada araçta bulunan 3 kişi yaralandı.
- 10 / 2
Akşam saatlerinde Yüksekova-Şemdinli Çevreyolu Kavşağı'nda yaşanan olayda, sürücüsünün kimliği ve plakası henüz öğrenilemeyen otomobil, kontrolden çıkarak önce kaldırıma çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 30 metre sürüklenen araç, yol kenarındaki kar birikintisine gömülerek durabildi.
- 10 / 3
Hurdaci hale gelen otomobilin içinde bulunan Armanç Göçer, Mehdi Akkurt ve Argeş Ekici isimli yaralılar, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ve güvenlik ekipleri tarafından araçtan çıkarıldı. İlk müdahaleleri yapılan yaralılar, ambulansla Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların genel sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikeyi atlattıkları öğrenildi. Kazayla ilgili detaylı inceleme başlatıldı.
- 10 / 4
- 10 / 5
- 10 / 6
- 10 / 7
- 10 / 8
- 10 / 9
- 10 / 10
- 22:06Afyonkarahisar''da acı kaza: Minibüs şoförü tırla çarpıştı, yaşamını yitirdi
- 21:57Afyonkarahisar'da devrilen tırın sürücüsü hastaneye kaldırıldı
- 21:47Bilecik'te masa tenisi heyecanı: Korunma altındaki gençler ve personel aynı masada buluştu
- 21:38Hentbolda Türk takımları Avrupa'daki rakipleriyle buluşuyor
- 21:28Manisa'ya dev yatırım: Başkan Dutlulu, 1 milyar liralık köprülü kavşak müjdesi verdi











