Yüksekova'da kar esareti: Vatandaşın çabası yetmedi, belediye yetişti
- 5 / 1
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bir aydır etkisini sürdüren yoğun kar yağışı, günlük yaşamı adeta felç etti. Yüksek kesimlerde 2 metreyi bulan kar kalınlığı, ilçe merkezinde de 1 metreye ulaşarak ulaşımda ciddi aksamalara neden oldu.
- 5 / 2
Esentepe Mahallesi'nde seyreden bir kamyonet, yoğun kar ve tipi nedeniyle kara saplanarak mahsur kaldı. Çevredeki vatandaşlar, aracı kurtarmak için yaklaşık 2 saat boyunca kendi imkanlarıyla mücadele etti. Ancak karın yoğunluğu ve zeminin kayganlığı nedeniyle bu çabalar sonuçsuz kaldı.
- 5 / 3
Durumun Yüksekova Belediyesi'ne bildirilmesi üzerine, karla mücadele ekipleri hızla bölgeye sevk edildi. İş makineleriyle yol açma çalışması yapan ekipler, saplanan kamyoneti kısa sürede kurtararak güvenli bir alana ulaştırdı. Araç sahibi, mağduriyetlerinin giderilmesinde emeği geçen belediye ekiplerine minnettar olduğunu belirtti.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 12:08Çin'in maden iştahı kabardı: Türkiye'nin maden ihracatında rekor artış!
- 11:48Karşıyaka fırtınası esiyor: 4 maçta 3 kez rakip fileler 5 kez havalandı!
- 11:39Karşıyakalı Michal Sokolowski, haftanın 5’ine seçildi
- 11:29Tapusu olan paraya para diyor: İşte yatırımın yeni rotası ve en çok kazandıran 15 şehir!
- 11:18Ordu Bölge Bandosu, Adıyaman’da coşkulu bir konser verdi










