Yüksekova'da hayat durdu: Yarım metreyi aşan kar ulaşıma engel oldu
- 14 / 1
Hakkari'nin Yüksekova ilçesi, bir haftadır devam eden yoğun kar yağışının ardından adeta beyaza büründü. İlçe merkezinde kar kalınlığı yarım metreyi aşarken, yerleşim yerleri ve park halindeki araçlar tamamen kar altında kaldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından etkisini artıran kar yağışı ve tipi, günlük yaşamı olumsuz etkiledi.
- 14 / 2
Sabahın erken saatlerinde işlerine gitmek isteyen vatandaşlar, karla kaplı yollar nedeniyle büyük güçlük yaşadı. Bazı mahallelerde kar yüksekliğinin kapı eşiklerini aşması üzerine sakinler, tünelvari yollar açarak evlerinden çıkabildi. Araçları mahsur kalan birçok kişi, iş yerlerine yürümek zorunda kaldı. Belediye ve özel idare ekipleri, kapalı yolları açmak için iş makineleriyle yoğun bir çalışma yürütüyor.
- 14 / 3
Yetişkinler, evlerinin çatıları ve araçlarının üzerindeki karları temizlemek için büyük çaba gösterirken, çocuklar ise karın tadını doyasıya çıkardı. Dışarı çıkarak kar topu oynayan ve tahta kızaklarla kayan çocuklar, kar yağışının keyfini yaşadı. Karayolları ve belediye ekipleri, ana yollar ile köy yollarının ulaşıma açık tutulması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
- 14 / 4
- 14 / 5
- 14 / 6
- 14 / 7
- 14 / 8
- 14 / 9
- 14 / 10
- 14 / 11
- 14 / 12
- 14 / 13
- 14 / 14
- 04:50Çin'de dev pantolon şeklinde gökdelen inşa edildi
- 04:401 Liraya Düşen Nane ve Maydanoz İçin Market Önünde İzdiham! Sosyal Medya Alev Aldı
- 04:30Tayland'da askerlik kura çekimi sosyal medyada gündem oldu
- 04:20Hazal Kaya ve Enis Arıkan'ın çocukluk sırrı ortaya çıktı: Aynı liseden mezun olmuşlar!
- 04:11Barış Atay, sahnelere geri döndü: Ecem Özkaya ile yemek yedi










