Yüksekova'da 23 yıllık iskelet bina kentsel dönüşümle yıkıldı
- 10 / 1
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde tam 23 yıldır iskelet halinde bekleyen ve bölgede çirkin bir görüntü oluşturan bina, kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkıldı.
- 10 / 2
Yüksekova ilçesinin en işlek noktalarından Cengiz Topel Caddesi ile Şemdinli yolunu birbirine bağlayan 4 yol kavşağında bulunan ve yıllardır atıl durumda olan bina, kentsel dönüşüm çalışmaları neticesinde yıkım ekipleri tarafından ortadan kaldırıldı. Bu yıkımla birlikte, bin 700 metrekarelik bir alan yeni ve modern bir yapıya ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.
- 10 / 3
Planlanan yeni proje, modern ofis ve iş yeri gereksinimlerini karşılayacak şekilde tasarlanacak. Yapı, eski ismine sadık kalarak "Ahmet Çavuş Binası" adıyla anılmaya devam edecek. Yıkımın tamamlanmasının ardından Yüksekova, modern ve depreme karşı dayanıklı yeni bir yapıya kavuşmuş olacak.
- 10 / 4
- 10 / 5
- 10 / 6
- 10 / 7
- 10 / 8
- 10 / 9
- 10 / 10
- 21:30Kan davası dehşeti: Kız alıp verme kavgası baba ve oğlunu hayattan kopardı
- 21:21Ukrayna, Yunanistan'dan özür diledi: İyon Denizi'ndeki insansız deniz aracı olayı
- 21:12Dere taştı, iki kişi evinde mahsur kaldı: AFAD ekipleri kurtardı
- 21:02İznik Gölü'nde emekli polis hayatını kaybetti, oğlu kurtarıldı
- 20:53Enflasyon canavarı kazançları yuttu: Emekli, memur ve asgari ücrette şok erime!










