Yılmaztekin: Türkiye Yüzyılı Buluşmaları, halkla buluşma ve istişare için çok değerli
- 5 / 1
AK Parti Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı, 26. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin, "Türkiye Yüzyılı Buluşmaları" programı kapsamında Çekmeköy'de vatandaşlarla bir araya geldi. Yılmaztekin, programın halkla buluşma, istişare ve gönül köprülerini güçlendirmeyi amaçladığını vurguladı.
- 5 / 2
Yılmaztekin ve beraberindeki partililer, Çekmeköy'de mahalle muhtarları ve esnaflarla buluşarak gündemin sıcak konularını, ekonomiyi, hükümet projelerini ve ‘Terörsüz Türkiye’ sürecini paylaştı. Mahalle ziyaretlerinde projeleri ve hedefleri anlatan Yılmaztekin, vatandaşların talep ve sorunlarını da dinledi.
- 5 / 3
Yılmaztekin, İstanbul'un dört bir yanına yayılan yoğun saha çalışmalarının halkla hasbihal etme ve istişare fırsatı sağladığını belirtti. İlçe başkanları, teşkilatlar ve genel merkezin tüm birimlerinin katılımıyla yürütülen bu çalışmanın toplumda büyük memnuniyet yarattığını ve vatandaşların ihtiyaçlarını dile getirmelerine olanak tanıdığını ifade etti. Çocuklarla oyun oynama, kadınlarla istişare etme ve büyüklerin ellerini öpme gibi samimi etkileşimlerin de altını çizdi.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 05:29Tekstil devi ailesini yasa boğan genç ölüm
- 05:19Burak Yılmaz'dan ayrılık sonrası Gaziantep FK'dan veda mesajı
- 05:09Zeytinburnu'ndaki Balıklı Rum Hastanesi, Yadigar projesi ile restore edildi
- 04:59Mehmet Şimşek New York'ta küresel devlerle buluşuyor: Yatırım turunda kritik temaslar
- 04:50Çin'de dev pantolon şeklinde gökdelen inşa edildi










