Yılmaz, belediye çalışanlarıyla bayram coşkusunu paylaştı
- 3 / 1
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Ramazan Bayramı dolayısıyla belediye personeliyle bir araya gelerek bayramlaşma etkinliği düzenledi.
- 3 / 2
Etkinlik, belediye hizmet binasında gerçekleşti. Yılmaz, tüm personelle tek tek tokalaşarak bayramlarını kutladı. Samimi bir ortamda geçen bu programda, birlik ve beraberlik mesajları vererek, belediye çalışanlarının özverili çalışmalarına dikkat çekti. Yılmaz, göreve geldikleri günden bu yana Şehitkamil’e en iyi hizmeti sunmak için gece gündüz demeden çalışan tüm personele teşekkür etti. "Sizlerin emeği ve gayretiyle ilçemizde önemli işlere imza atıyoruz. Bu başarı hepimizin ortak eseridir" dedi.
- 3 / 3
Yılmaz, bayramların dayanışma, kardeşlik ve paylaşma duygularının en yoğun şekilde yaşandığı özel günler olduğunu vurguladı. Personelin aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmesi için temennilerini iletti. "Bayramlar, gönüllerin birleştiği, kırgınlıkların sona erdiği, sevgi ve saygının arttığı müstesna zamanlardır. Bu güzel günlerin hepimize moral ve güç vermesini diliyorum" ifadelerini kullandı. Yılmaz, belediye personeliyle sohbet ederek onların talep ve düşüncelerini de dinledi. Yılmaz, kurum içindeki dayanışma ruhunun önemine değinerek, çalışanların motivasyonunun verilen hizmetin kalitesine doğrudan yansıdığını belirtti. Şehitkamil halkına en iyi hizmeti sunma noktasında birlik içinde çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.
- 13:05Beşiktaş'ta bayram coşkusu: Başkan ve yönetimden taraftara sıcak mesajlar
- 12:58Seattle merkezli pizzacı robot şirketi iflas etti
- 12:50Muratpaşa'da Turunç Masa'dan rekor çözüm: Nisan'da 12 binden fazla vatandaşın sesi duyuldu
- 12:43Esenyurt'ta kıskançlık dehşeti: Genç kızı bıçakladı
- 12:36Kayseri amatör liglerine bayram molası









