Yıkılan işhanı yerine yeşil bir alan doğdu: Menteşe ve Muğla Belediyeleri el ele verdi
- 3 / 1
Muğla'da Orgeneral Mustafa Muğlalı İşhanı'nın mülk sahipleri tarafından yıkılmasının ardından, bölgede hem görüntü kirliliğini gidermek hem de güvenlik endişelerini ortadan kaldırmak amacıyla Menteşe Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle kapsamlı bir çevre düzenlemesi yapıldı.
- 3 / 2
Yıkım sonrası geriye kalan moloz ve kalıntıların yarattığı olumsuz manzara ve güvenlik riski üzerine vatandaşlardan gelen yoğun talepler değerlendirilerek, belediye ekipleri hızla harekete geçti. Kaldırılabilir nitelikte yapılan düzenleme çalışmalarıyla alanın mevcut fiziki durumu hem daha estetik hem de daha güvenli bir hale getirildi.
- 3 / 3
Yapılan iyileştirmeler kapsamında zemine çim serildi, alandan geçen bir yürüyüş yolu oluşturuldu ve çeşitli ağaç türleri dikilerek yeşil bir alan yaratıldı. Bu yeşil alanın sulamasında ise gri su teknolojisinden faydalanılacak. Önümüzdeki günlerde aydınlatma direkleri ve bankların da yerleştirilmesiyle alan, hukuki süreç tamamlanana kadar halkın kullanımına açık olacak.
- 12:58Selçuk'ta 19 Mayıs ruhu, step ve kule gösterileriyle zirveye çıktı
- 12:48Taksicilerden Bisicap uygulamasına sert tepki: 'Baskı ve karmaşa yaratıyor
- 12:38Milli Mücadele'nin manevi önderi Ahmet Hulusi Efendi dualarla anıldı
- 12:29İstanbul'da dev kruvaziyer yoğunluğu havadan görüntülendi
- 12:18Ummahan Korkut davasında gerekçeli karar açıklandı










